onsdag den 31. august 2011

Kjolen jeg strikker er:

No. 1 af Annette Danielsen, fra hæftet "No. 1, no. 2, no. 3... Ni skønne stykker strik".

Ja, ja, jeg er kun lige begyndt så der er lang vej endnu! Oprindeligt havde jeg tænkt mig at strikke den i hhv. brun og pink Luksusgarn fra Rasmilla, men jeg har valgt at skifte den pink ud med en lyserød (Supersoft) som nok er lidt kedelig i sig selv, men yndig sammen med den brune :-) Altså efter min mening!

Har faktisk tænkt mig at være strikkemonogam et par dage, så kjolen får en god start (selvom det jo aldrig er starten, der er mit problem, men afslutningen som bliver udskudt på ubestemt tid; oftest mange, mange måneder. Tænk bare på Hvirvelstrøm og Syren......Ups). Nå, whatever; kjolen skal bare være færdig og jeg strikker og lader være med at slå op til andet foreløbig.

Fantastisk kjole selvom jeg tvivler på
at den kommer til at gøre noget godt for mit
hoftemål. Men strikkes; det skal den!

Synes husløget og garnet matcher hinanden
ret godt

På ingen måde utænkeligt at jeg vælger disse
farver til et projekt; "Bornholm" er en
mulighed... Tjaeh, vi får se!

6 kommentarer:

 1. Jamen, du er da allerede kommet et godt stykke og den bliver fin :-)

  Fristelser er der nok af, jeg har også indtil flere modeller i AD´ s nye bog i tankerne, men jeg har også ryddet op i kisten og konstateret, at jeg har gang i en 13-14 ting ;-) Men skidt, sådan har jeg det bedst :-)

  SvarSlet
 2. Lene: He, he, 13-14 ting; der kan jeg ikke være med. Men jeg kan hurtigt slå op til nogle af de mange modeller, jeg drømmer om og så nærmer jeg mig med stormskridt :-)

  Ja, jeg har det altså også helt fint med at have gang i mange ting og jeg tænker også at strik skal være lystbetonet og afslappende og ja, så skal man jo strikke de ting man har lyst til og undgå for meget pligtstrik (som at lave ærmer på sin Hvirvelstrøm og Syren f.eks.)

  SvarSlet
 3. ihh - hvor den vokser, din kjole. Gode farver, syntes jeg. Lov nu ikke noget, du ikke kan holde - slå du bare masker op til en kjole mere og et ekstra sjal. Strikkepinde bliver møre af at ligge ubrugte hen :-D

  SvarSlet
 4. Super skøn kjole og fede farver du har valgt :-) Og hoftemål ???? skidt med det , det vigtigste er sørme da at du er vild med kjolen :-)
  Og der er da godtnok fart på dine strikkepinde :-)
  Kh. Birthe

  SvarSlet
 5. Elsker de farver du har valgt - det bliver en skøn kjole og hoftemålet er det vist kun oftest en selv der bemærker, så glem den detalje ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 6. Uh ja, den kjole er fantastisk fin og også på min ønskeliste. Farve kombinationen er super fin og jeg glæder mig til at se det færdige resultat - du er jo kommet godt fra start ;.)

  SvarSlet