onsdag den 10. august 2011

Tinas Tørklæde

Igår blev jeg færdig med kantblonden på Tinas Tørklæde (opskrift fra Rasmilla). Har dog ikke vasket og spændt ud endnu, men jeg er meget tilfreds med det lille sjal/tørklæde og det passer perfekt til en af mine yndlingskjoler.

Det er nu længe siden jeg blev færdig med alle retmaskerne på selve tørklædet, men da jeg kom til blonden gik jeg i stå. Havde læst så mange indlæg om, hvor "træls" den er at strikke, så ja, projektet blev en af mange UFO´er :-). Forleden gik jeg igang med kantblonden og tænk; jeg syntes slet ikke den var så slem, så næsten med lynets hast blev tørklædet færdigt og jeg fik dermed reduceret UFO-bunken!

Egentlig var det ikke lyst, men nød, der fik mig til at strikke det færdigt. Skal nemlig bruge den pind til et projekt, som jeg meget gerne vil igang med. Er ikke glad for pind 5, men nogle projekter kræver jo en giga-tyk pind og jeg nægter at købe en af mere af den størrelse, så der var ikke andet for end at få tømt min 5´er!!! Og så må jeg jo overleve at strikke endnu et projekt med den.......

Tinas Tørklæde - uvasket, men trods alt ikke
længere en UFO


 

9 kommentarer:

 1. Skøøøønt :-) Det er super flot dit sjal .... måske jeg skulle tage mig sammen og få hevet mit op af kurven , så det også kan blive færdigt he-he
  Spændende at se hvad dit næste projekt er ?

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet smukt, dit sjal. Dejlige tøsefarver. Du har da også speedstrikket blondekanten :-) - Og hvad skal du så have på pind 5 nu spørger vi nysgerrige læsere (og veninder)

  SvarSlet
 3. Må give Susanne ret, du har da speed strikket den blondekant.
  Jeg synes ikke det var træls at strikke blondekanten, bare svært at få ind i hovedet. Måtte sidde med en linial og tage en linie ad gangen.
  Det er ikke tøse farver, men stærke gode farver sammen, synes jeg.

  Ja, fortæl lige hvad der skal på pind nr. 5 ???

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Det er blevet super flot - godt at du kastede dig ud i blondekants-udfordringen :-) Hvad mon der nu venter?

  SvarSlet
 5. Et skønt sjal.......måske man lige skulle kigge ind til Rasmilla igen....;-)))

  kh Jane

  SvarSlet
 6. Hvor er det blevet fedt Lea!!! Jeg er vil med dine farver, klart den flotteste udgave jeg har set af Tinas tørklæde!!

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare smuk......lækre farver ;-)
  Åh jeg har berøringsangst over for kant ;-) har mit camomille sjal liggende som mangler kant og den har ligget alt for længe.
  Majbritt

  SvarSlet
 8. Ja, blogland kan også skabe negative forventninger - godt du selv fik en positiv oplevelse :-) Og hvor er det blevet flot dit sjal og blonden er jo simpelthen dét, der gør det hele :-)

  Jeg speedstrikker også ofte, når jeg skal bruge en bestemt pind ;-)

  SvarSlet
 9. Tak for de søde kommentarer!!!

  Vil ikke udelukke at jeg strikker endnu et Tinas Tørklæde, for kanten, ja, det er jo bare lige at tage sig sammen en stund, så er den færdig (host, host) :-) :-) Siger jeg, der med garanti piver og hyler og beklager mig når jeg når til kanten på Tusindfryd: så må I jo hellere sige: "Lea, come on, det er jo bare lige at tage sig sammen....."
  Så fortryder jeg at jeg skrev dette :-)

  SvarSlet