søndag den 28. august 2011

Diagrammer - ikke til mig!

Camomille 1 er færdig, vasket, udspændt og klar til brug.

Ja, jeg skriver Camomille 1 for der kommer da nok snart en 2´er på pindene :-) Enkelt og hurtigt strik med skøøønt resultat!!

Babyvesten er også færdig, men jeg endte med at strikke drengeudgaven af Inderst Inde for jeg gik helt kold i diagrammet til hulmønsteret på pigeudgaven...... Jamen, hvordan det kunne lade sig gøre ved jeg ikke; det er nok sådan ca. verdens mindste diagram og det jeg fik strikket lignede no way det, det skulle, så jeg pillede op og lavede den uden hulmønster!!

Diagrammer fungerer ikke for mig! Jeg skal have skrevet med ord, hvordan jeg skal gøre! Synes diagrammer er uoverskuelige (ja, selv de helt små åbenbart) og kan ikke se meningen med at sætte kryds og bolle i nogle små firkanter når man kan skrive slå om, strik to ret drejet sammen osv. Ved godt hvad symbolerne betyder, men det vender på ingen måde rigtigt i mit hovede, når jeg skal strikke det.

Sådan er vi jo så forskellige; nogle oversætter diagrammer til ord; andre laver deres egne diagrammer udfra en skreven opskrift. Jeg elsker ord! Men jeg blev alligevel lidt sur på mig selv over ikke engang at fatte så enkelt et diagram og så sad jeg bare der med ned-ad-mundvige og strikkede drengeudgaven.

Baby er garanteret ligeglad med manglende hulmønster :-)

Hurtige billeder af Camomille i blæsevejr
og to sekunder før regnen stod ned

Må lave et Camomille i
pangfarver efter denne
lyse udgave
Babyvesten og et nyt
projekt (til mig selv trods
den "fesne" lyserøde farve)

9 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet flot, dit Camomill - det bliver du helt sikkert glad for - , og ja baby er helt sikkert ligeglad med hulmønster :-)

  SvarSlet
 2. Diagrammerne kan nu også drille mig, især hvis der er vrangpinde, hvor diagrammerne skal læses modsat, så går det som regel galt.
  Skøn camomille sjal du har lavet. Jeg er også i gang med et, så jeg forstår godt du synes det er hyggeligt at lave.

  SvarSlet
 3. Meget smuk Camomille i de fine lyse farver, tillykke med no 1 :-) Jeg skal ha´ lavet et par stykker mere her i efteråret, det er nemlig sådan et "ligetil" strikketøj :-)

  Vi er nok enten ord-mennesker - eller billed-mennesker (og sikkert 100 andre ting ;-)), men baby er jo heldigvis fuldstændig ligeglad :-)

  Tusind tak for din meget søde kommentar til min kjole - jeg ved nu ikke ligefrem om jeg er et naturtalent, men jeg har jo strikket mere eller mindre i over 40 år ;-)

  SvarSlet
 4. Smuk Camomille og rigtig sød babyvest. Er lige modsat af dig, jeg sidder og laver diagrammer når opskriften er i tekstform, synes det er hurtigere at kaste et blik på end at skulle læse en hel masse tekst.

  SvarSlet
 5. Lækker Camomille i de lyse farver. Jeg forstår dig godt, for det er et let og ligetil strik, som man kan passe under tv-seeriet, næsten.
  Baby er lige glad med hulmønsteret. Din vest er også yndig uden da.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. hej
  dejligt med færdige resultater som man er glad for. jeg glæder mig også til at skulle i gang med mit føste Camomille, men venter på den rette tid til at købe garn...
  vesten hvor er den fra, fin lille en. perfekt til en baby gave.

  SvarSlet
 7. Lækker camomille Lea!!! Jeg er meget spændt på at se hvilke farver du vælger til det næste :-)
  Og du kan godt få dine mundvige op igen, den vest er lækker lige som den er!! Held og lykke med de diagrammer, du skal helt sikkert nok knække koden!

  SvarSlet
 8. Altså som du får produceret Lea :0) Endnu et super lækkert Camomille! Jeg fatter ikke en opskrift når der ikke er diagrammer og sidder selv og tegner det på en ternet blok, så lidt handicappet er vi nok allesammen ;-)

  SvarSlet
 9. Hej
  Hvordan for man fingerne i den dejlige opskrift som du har brugt til dit super dejlige sjal??

  SvarSlet