onsdag den 31. august 2011

Fristelser - og en kjole på pindene

Jamen, jeg bliver fristet over evne for tiden.

Dels har jeg tjekket Annette Danielsen nye bog Kunsten at strikke en Ø og fundet indtil flere modeller jeg bare MÅ strikke! Bornholm er da skøn :-) Nu venter jeg bare på at bogen lander i butikkerne!

Dels er der kommet nye modeller hos Rasmilla, som også frister. Direkte til tops på to-do-listen stryger kjolen Karla, designet af Ellen Holm.

Og som om det ikke er nok med nye strikkebøger og nye modeller, så åbner Lea en garnbutik i Århus imorgen.
Lea (og det er ikke mig) forhandler bl.a. Geilsk og strikkekits fra Rasmilla. Jeg har lovet at gøre lidt reklame for butikken, som altså åbner torsdag d. 1 sept.
Der er reception lørdag d. 3. sept. fra 11.00-15.00 i butikken Strikkepinden - og den lille Zebra, Jægergårdsgade 44.  (Hjemmeside pr. 1. sept: strikkepindenogdenlillezebra.dk).

Jeg strikker og strikker! En kjole!

Og kigger garn til Camomille 2. Og Camomille 3 og 4 og 5 og....... Altså, ikke fordi jeg gider strikke så mange, men jeg vil jo gerne have et pink. Og et rødt. Og et grønt. Og...... Ja, så må jeg vel bare starte fra en ende af!!!

4 kommentarer:

 1. Sikke en masse fantastiske nyheder. Ja Bornholm er skøn og i det hele taget er det en skøn bog.
  Endnu en strikkebutik i Århus lyder bare rigtig godt, dem kan vi ikke få for mange af. Jeg skal helt sikkert ned og kigge.

  SvarSlet
 2. Du har helt ret i at nettet vrimler med fristelser til os strikker. Jeg har også hørt at Bente Geilsk, kommer med nye modeller

  SvarSlet
 3. Uh hvor spændende, der må jeg da ind og kigge når jeg kommer dertil snart igen :)
  Hvorfor er der ikke så mange gode butikker i Kbh som i Århus udi garn??

  SvarSlet
 4. Jeg har også forelsket mig i Bornholm, og i flere af de andre modeller, som jeg ikke kan huske navnet på.
  Og så vil jeg lige sige, at kjolen Karla fra Rasmilla, er forrygende flot. Den er i skrivende stund ikke ret langt fra mine strikkepinde.
  Tak for det fif.

  SvarSlet