fredag den 6. januar 2012

Årets første garnkøb

Et besøg i Garn10 har længe stået på min ønskeseddel. Hvis ikke Irene havde skrevet om butikken havde jeg ikke anet den var der. Den ligger såmænd blot små 20 km herfra, men først igår blev mit ønske opfyldt.

Jeg kan kun anbefale butikken! Lækre store lokaler i en gammel lade, smukt ombygget til garnbutik og café-afdeling (og den skal være stor for der kommer 40-50 strikkeglade kvinder i strikkecafé). Indehaveren, Helle, er en skøn og smilende kvinde som jeg glæder mig til at møde igen. Jeg skal helt sikkert på mange flere besøg i Garn10; både for at shoppe og for at hygge i strikkecafé - når altså det passer med mine vagter. Desværre har jeg arbejdsweekend nu; ellers havde jeg siddet og strikket i selskab med mange andre strikkere imorgen istedet for at sove!

Garn10 har en ny hjemmeside med webshop undervejs - tjek deres facebook-side for udvalg osv!

Selvfølgelig købte jeg garn! Havde en plan om noget brunt og noget gråt, men den grå var udsolgt, så det blev til noget brunt og noget blåt. Ja, tænk, blåt! Det er jo ikke en farve jeg har meget af, hverken i mit klædeskab eller på garnlager, men den jeansblå kan jeg nu godt lide.

Planerne for garnet er: den brune til Ellen Holms Bluse med snoninger og den blå til Rasmillas Linnea. Og så må tiden vise om de planer holder stik. Jeg har det jo med at købe garn til et projekt og så, når jeg skal igang med modellen, alligevel vælge en anden farve - som jeg selvfølgelig ikke har på lager og derfor må ud og købe - og se, det er opskriften på at holde sit lager vedlige.

5 kommentarer:

 1. Lækre sager du har fået købt. Din opskrift på vedligeholdelse af garnlageret kender jeg godt. Her har den ført til forøgelse af garnlageret, men sådan er der jo så meget. Jeg glæder mig til at de færdige projekter, uanset hvilken farve de ender med at have. God weekend til dig.

  SvarSlet
 2. Hvor fint garn. Den brune farve vil være genial til blusen med snoninger. God weekend også fra mig.

  SvarSlet
 3. Sikke en god måde at starte året på - MED GARNKØB - og det ser utrolig lækkert ud, det garn du har købt. Jeg glæder mig til at se, dine kommende kreationer ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Jamen, sikke da en garnbutik - der ville jeg også gerne cafe-strikke, men det er desværre for langt selv for mig, der gerne kører efter gode strikkeoplevelser.
  Det ser ud som skønt garn, du har købt. Der er jo også blå nister i det brune - har du tænkt på at strikke de to garner sammen i et eller andet projekt?
  Ikke fordi jeg synes du skal bruge det bruge på andet end Ellen Holms trøje/bluse - den er smadderflot og jeg glæder mig til at se mere til den.
  Dit garnlager synes at blive stadig mere imponerende, og det er jo det, der skal til og en meget stor del af fornøjelsen ved at være inkarneret strikker.

  SvarSlet
 5. Hej Lea
  Det lyder som en strikkeforretning der er værd at checke ud.
  Desværre ligger den ikke lige om hjørnet herfra - men hvem ved om ikke også jeg fik mulighed for at komme forbi en dag.

  Flot garn du fik købt
  Mange hilsenen Mona

  SvarSlet