fredag den 27. januar 2012

Ponchoen Paula

Engang i efteråret slog jeg op til ponchoen Paula (fra Lene Home Samsøes Mere Feminin Strik), strikkede halsen og lagde den så i ufo-bunken. Der lå den godt, syntes jeg! Gad ikke strikke den! Der var så meget andet, der lokkede!

Der er stadig meget, der lokker. Faktisk så meget, at jeg ikke aner hvor jeg skal begynde! Derfor fandt jeg Paula frem igår og tog mig sammen og strikkede den færdig! Var sikker på, at jeg, mens jeg reducerede ufo-bunken, ville komme til klarhed over hvilken model, jeg skulle slå op til. Men nej; jeg er ikke blevet klogere - har bare øget garderoben med en poncho, hvilket selvfølgelig heller ikke er så skidt :-)

Paula er nemlig en dejlig poncho, der - når altså man tager sig sammen og går igang - er lynhurtig at strikke! Jeg har brugt en tråd Blackhill Højlandsuld i farven Pecannød og en tråd Drops Alpaca i en lys meleret brun, ialt ca. 270 g. Dejlig varm og blød; er sikker på jeg kommer til at bruge den meget! Har hæftet enderne "usynligt" så ponchoen kan vende som man lyster; den er fin på både ret og vrangsiden.

Og nej, jeg har ikke strikket to ponchoer - farven på det øverste billede (retsiden) er korrekt..... brugte blitz på det nederste billede (vrangsiden).... Utroligt hvad sådan en smule kamerablitz kan gøre ved farver!!!

Det var den 3. færdige model her i januar! Har faktisk fundet en anden oldsag af en ufo frem og strikket lidt på den.......og Eng vokser også, så alt i alt går det jo meget godt - MEN jeg tror da aldrig før der er gået så lang tid uden jeg har slået op til noget nyt....... Har ikke startet et eneste nyt projekt op endnu i år! Krise!!!

Nå, men nu vasker jeg Paula, mens jeg for tusindeogsyttende gang leger ÆlleBælle med modellerne på min to-do-liste!!!!

14 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fantastisk, og sikke hurtigt det er gået med at strikke det sidste:-)

  SvarSlet
 2. Det er sådan en fin poncho!! Og farven på din er ret skøn!! Jeg er ret imponeret over hvor meget du får nået Lea, men endnu mere imponeret over at du ikke har slået op til noget nyt endnu i år :-D

  SvarSlet
 3. hej Lea
  det er lige før jeg får lyst til at strikke samme poncho ..
  for den er da rigtig flot !
  strikkede et par stykker sidste år, som jeg ikke rigtig er i vane med at bruge - men denne ser let og handy ud. God pasform.
  og ja- jeg var også lige ved at tro der var to - blitz gør en verden af forskel. Det har du ret i.
  Som du får tingene færdig lige nu - jeg sidder stadig og kæmper med den rubinrøde. Er bange for at hvis jeg lægger den fra mig, så bliver den aldrig færdig :o(
  Spændende hvilken ting fra to do listen du vælger at kaste dig over ..
  eller ender det mon med noget helt 3. ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. hej
  det kan godt være at det er månden hvor der ikke bliver slåde op til så meget nyt men det må da være månden hvor du får lavet flest procekter færdig.. og sikke en dejlige pontus.

  SvarSlet
 5. sikken en lækker poncho og vildt at du lige vupti lavede den færdig igår..

  kender godt det med at man vil lave så mange ting, at man slet ikke kan overskue, hvad man skal gå igang med :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en disciplin du stadig lægger for dagen Lea....

  Poula er da virkelig lækker og en skøn farve du igen har valgt.

  kh Jane

  SvarSlet
 7. Super lækker og flot poncho. Glæder mig til at følge din blog.

  SvarSlet
 8. Lækker poncho du har strikket. Godt du fik den gjort færdig. Du er godt nok effektiv og der er ikke noget som at få ryddet ud i ufo bunken, det giver sådan en dejlig ren samvittighed.
  Det er svært at vide hvor man skal ende og begynde, hvis man har en lang to-do liste. Der er, som du så rigtigt skriver, meget der frister og der kommer hele tiden nyt til. Det bliver spændende at se, hvad du nu finder på.

  SvarSlet
 9. Den ser bare rigtig lækker ud. Ponchoer er også gode nu hvor det enten er vildt koldt af vinden eller koldt fordi man skal ud i sneen.

  Held og lykke med at finde noget på din to-do liste som bare skriger: Strik mig.

  kh. Lis

  SvarSlet
 10. Hvor er det sjovt, vi strikker de samme projekter. Jeg er netop gået i gang med denne poncho, glæder mig ikke mindre efter at have set din flotte model. Jeg er netop blevet færdig med geilsk skulderblad, som du også var/ er i gang med. Vi har åbenbart samme smag for modeller :-)

  SvarSlet
 11. Hvor er den flot, din Paula!!! Nu VED jeg, at jeg må igang med endnu en - i ensfarvet, lidt finere garn ligesom din - hermed voksede min to-do-liste lige med endnu et projekt :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 12. Paula er SÅ smuk og hvor godt at du nu har fået lavet den færdig, den vil gøre godt på skulderne lige nu :-)
  Din færdiggørelse af projekter går da strygende, skønt.

  SvarSlet
 13. Hvor er den lækker - den har jeg da ellers helt overset i bogen :-)

  Iøvrigt dejlige projekter du har lavet, siden jeg var her sidst - du er ved at blive rigtig hurtig :-)

  SvarSlet
 14. Den er bare SÅ fin :-) Jeg er blevet rigtig glad for min Paula, så håber du også kommer til at flytte lidt ind i den :-)

  Glæder mig til at se hvad du får på pindene - kan da ligesom fornemme at der er garn til et par projekter derhjemmme ;-)

  SvarSlet