tirsdag den 17. januar 2012

Karla den Anden

Karla den Anden blev færdig i søndags. Endnu en god hverdagskjole er dermed føjet til garderoben. Og en ufo streget af listen! Dejligt!

Selvom jeg er vild med mine Karla´er strikker jeg altså ikke en tredie foreløbig :-) Nu skal mine andre januar-projekter være færdige og så skal der slåes op til nye, skønne modeller!


Jeg er vild med farven på denne Karla. Fremstår lidt for lys på billederne, men når jeg står op efter nattevagt er der ikke meget dagslys tilbage, så jeg må affinde mig med indendørs billeder, der ikke altid gengiver farverne korrekt.


Facts om Karla den Anden:
Model: Karla, designet af Ellen Holm
Forbrug: 90 g. J C Rennie farve Oyster og ca. 180 g. J C Rennie farve Juno
Pinde: Addi turbo rundpind str. 3 (og 2½ til kanterne)
Str.: L (kunne faktisk godt have strikket den i M)
Bemærkninger: har strikket denne udgave med striber i skørtet og lidt længere end min første Karla
Hit or Shit: endnu et Hit :-)

16 kommentarer:

 1. hej Lea
  Tillykke med den nye Karla :o)
  Det er nogle gode farver - og godt at få vinget nogle UFOer af :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps, det er så skønt at blive færdig med en ufo - især de, der har været længe undervejs :-)

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet flot - det er nogle lækre farver du har valgt :-)
  Karla er også på min ønskeliste - altså når engang jeg er færdig med alle de UFOer jeg har lige pt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man strikker hurtigere i tankerne end i virkeligheden - ønskelisten vokser alt for hurtigt. Men det er dejligt at have noget at se frem til!

   Slet
 3. Den er super lækker - virkelig flotte farver og variation i striberne gør jo at det bliver to forskellige kjoler.

  Flot Lea

  kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er ret forskellige, mine Karla´er. Af en eller anden grund er denne udgave blevet bredere end den første, hm..... Har ellers samme maskeantal, pindestørrelse osv. Synes hellere ikke jeg har strikket løsere..... Nå, men jeg har jo så ingen problemer med at passe den :-)

   Slet
 4. Ha ha ha, jeg ser lige nu at du kalder det hit eller shit, ha ha ha ha. Hvor sjovt. kjolen er rigtig flot Lea, glæder mig til at se det næste færdige projekt, du er dæleme hurtig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Camilla, jeg har en tendens til at bande lidt meget indimellem; prøver at undgå det på bloggen, men synes godt jeg kan tillade mig at kalde det Hit or Shit :-)

   Slet
 5. hej
  den er super flot... vil da gerne se den på... og hvor dejligt med færdige procekter og den liste over drømme strikke procekter kan kun blive for lang.. hihi

  er enie med dig den er hot...

  SvarSlet
  Svar
  1. Færdige projekter er en dejlig anledning til at slå op til noget nyt :-) Og ja, der er rigeligt at tage af fra ønskelisten......

   Slet
 6. Karla er bare en dejlig model, og denne udgave fra din hånd er bestemt meget lækker! Det er skønne farver, som jeg meget tit ville have på, hvis jeg altså kunne bruge dem. Men det er jeg sikker på, at du kan, så stort tillykke med din ny kjole, der er smuk som .....

  SvarSlet
  Svar
  1. Karla er nemlig en rigtig dejlig model; nem at bruge uden at føle sig for fin eller for kedelig i tøjet!

   Ja, jeg er så vild med den farve og tror også den er god til mig...

   Slet
 7. Ih hvor er den blevet flot, hvor er det en god ide at strikke striberne i den nederste del. Farverne er skønne, du ser garanteret supergodt ud i den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes bestemt også den er blevet god med striberne i den nederste del - så slipper jeg også for det pjat med at striberne slutter det forkerte sted på barmen :-)

   Slet
 8. Altså, Lea den Seje - endnu en smuksag fra dine hænder ;-)

  Jeg bliver vist også nødt til at stifte bekendtskab med Karla på et tidspunkt, altså efter løvfald, cumulus, sjælevarmer, sort cardigan mmm. (Hvorfor er listen altid så lang??)

  SvarSlet
  Svar
  1. He, he, Lykke, ja, listerne er lange hos de fleste strikkere - og nogle ting kommer man bare aldrig til at strikke selvom de har stået på listen fra Day Zero i ens strikkeliv :-)

   Glæder mig meget til at se dine kommende projekter!!!

   Slet