fredag den 13. januar 2012

Så er der sat mere ind på strikkedrømmekontoen

Igår steg lagerkontoen med næsten 2½ kilo J C Rennie supersoft og flere strikkedrømme kan nu indfries. Der er et par modeller på min to-do-liste, der skal strikkes i dobbelt tråd og mit lager indeholdt ikke nok i samme farve til f.eks. en cardigan i dobbelt tråd. Det gør det så nu!!!!

Var i Ry og shoppe i Garngalleriet. Desværre lukker den skønne butik - så Birthe P. holder ophørsudsalg. Jeg var fristet af de mange gode tilbud, men holdt mig til planen om kun at købe supersoft! Måske når jeg derned igen inden butikken lukker helt......og så tror jeg bestemt at der kommer forskellige Alpaca- og Tweed-garner med hjem.

J C Rennie i farverne Thistledown (723 g.), Med Grey (830 g.) og Charcoal (882 g.) fra Garngalleriet i Ry. Ialt 2435 g. (og plastspolerne er fratrukket vægten)......... Der er altså næsten hvad der svarer til 49 nøgler a 50 g. - og til en pris af 14,82 kr. pr. 50 g. Det er da i orden!!!! 
Nogle af de strikkedrømme, der kan indfries efter dette garnkøb, er Annette Danielsens Tankestreg og Mig. Og ja, idag må jeg hellere lade være med at skrive for meget om hvilke modeller jeg vil strikke - det skal der såmænd nok komme indlæg om når modellerne endelig bliver til andet end drømme!

Er lige nødt til at juble lidt over at jeg har fri denne weekend!!!! Kom hjem fra nattevagt kl. 8.30 imorges og har fri helt indtil mandag aften. Første friweekend i fire uger! Imorgen har vi, Kvik, drengene og jeg, planlagt arbejdsdag - på den hyggelige måde. Den Voksne Datter flyttede hjemmefra mellem jul og nytår, så nu skal hendes gamle værelse laves om til gæsteværelse/hyggerum og et andet tomt værelse sættes istand (nej, det er ikke tomt; det er fyldt med alt muligt vi gennem årene ikke har fundet nødvendigt at smide ud.....det skal ud nu!).

Så vi lægger hårdt ud med at rydde op, smide ud, flytte rundt, gøre rent osv., derefter spiser vi frokost sammen (sker næsten aldrig) og så tager Kvik og drengene i svømmehal mens jeg bliver hjemme og bager en kage. Lidt mere oprydning og derefter dømmes der lækker middag og film, kage og sofahygge! Jeg glæder mig!

Jeg ønsker alle en rigtig dejlig weekend!

31 kommentarer:

 1. Skønt garn i dejlige farver. Jeg har selv strkket Tankestreg, skulle jeg strikke den igen ville jeg forlænge den med 10 cm. Den stopper lige på det trælse sted på måsen. Glæder mig til at følge projekterne. Og god arbejdslyst ogweekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet med de ekstra 10 cm - jeg synes også den virker kort på mange af de billeder jeg har set af den. Min skal ikke slutte på det trælse sted, så den får helt bestemt lidt ekstra længde!!

   Slet
 2. hej
  sikket en masse dejligt garn og sikke en fin pris.. så kan man da ikke være andet end glad... og med sådanne en hyglig weekende at se frem til.. bliver helt misundlig, men under dig det godt, imens jeg tager på 2gange aftenvagter her i weekenden.. hvilken også er fint.. god fredag aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er bestemt meget glad for mit indkøb - skønt når man får så lækkert garn til en rigtig god pris!

   Vi havde en hyggelig weekend - håber også du nød din trods aftenvagterne!

   Slet
 3. Sikke nogen skønne farver du har valgt. Og det er et godt køb.Det lyder som en hyggelig weekend du har i vente

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også ret vild med de farver. Grå er jo dejligt neutralt og kan gå til næsten alt. Nogle gange må jeg jo lige dæmpe min glæde ved de røde/pink/lilla toner lidt :-)

   Slet
 4. Hold da helt op hvor har du bare fået noget lækkert garn :-) i skønne farver og sikke en gid pris.
  Det er da ærgeligt at hun stopper.
  Jeg har det samme problem, de projekter jeg gerne vil igang med er lige netop til det tynde garn strikket dobbelt. Så her bestilles nye farver :-)
  Rigtig god arbejdsdag morgen og med senere hygge.
  God aften
  Majbritt

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at se det garn du har bestilt.... Ja, det er så træls når man lige mangler 50 eller 100 g. i at kunne strikke en model.......

   Slet
 5. Sikke noget lækkert garn du har fået med dig hjem - og øv at butikken lukker - jeg havde ellers planer om at besøge den når jeg engang var i området. Ved du hvornår hun planlægger at lukke?
  Glæder mig til at se hvad du får ud af garnet - det lyder som nogle spændende projekter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. GarnGalleriet lukker senest d. 31/3 - og før hvis hun får solgt godt ud.

   Der er mange gode tilbud, så jeg håber du når derned hvis du mangler garn (ikke at man behøver mangle garn for at købe, he, he....)

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 6. Hvilke lækkerier du har hjembragt glæder mig til at følge den videre forarbejdelse skønne projekter du ha i støbeskeen ;-))

  Også god weekend til dig

  kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så er det bare et spørgsmål om at finde tiden til at strikke de mange modeller.......

   Slet
 7. Hvor er det dog noget fedt garn, jeg ville ønske jeg boede i nærheden af Ry - ikke fordi jeg mangler garn, altså, men netop de tre cones du har hjembragt ville også friste mig rigtig meget. Det bliver dejligt at se, hvad du får dem brugt til.
  Og rigtig gode fridage til dig (jeg er i gang med den første af 4 fridage, og spørger lige, om jeg nyder det). Flot initiativ med oprydningen - forhåbentlig kommer strikketøjet med op i sofaen til sidst:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. He, he, nej, man behøver ikke mangle garn for at blive fristet.....

   Ja, jeg fik tid til at strikke i weekenden, så nu er Karla den Anden færdig - dejligt.

   Slet
 8. Neej, hvor er det ærgerligt, at Garnforretningen i Ry lukker. Jeg har været der en enkelt gang, hvor jeg købte noget af det dejlige hjemmespundne garn. Rigtig god week-end til dig:-) Ja, jeg skal så bare arbejde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ærgerligt hun lukker for hun har virkelig meget lækkert garn!!!

   Jeg håber også jeg når derned igen.

   Slet
 9. Uhhh - det er intet son et godt garnkøb !
  tillykke med alt det skønne :o)
  Boede man blot i nærheden af Ry ..
  Spændende hvad du finder på. :o)
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er utroligt så glad man kan blive over et godt garnkøb...... Jeg kan også sidde og kigge, nusse og dufte til det længe....... Er jeg måske lidt sær?

   Slet
 10. Det er nogle rigtig flotte farver garn du har valgt - kan godt forstå det er svært ikke at blive fristet.
  Rigtig god velfortjent week-end - håber også du får tid til at nyde det dejlige vejr mellem alle dine projekter:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups, det med vejret gik jeg glip af...... Bortset fra en tur med hundene foregik det meste indendørs..... Men nu er her også smidt godt ud!!!

   Slet
 11. Super lækre farver. Glæder mig til at kigge forbi igen, og se hvad det bliver til. Drømme har man lov at ha´ og helst mange (man skulle nødig kede sig)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke noget som en god drøm - det skulle da lige være når den går i opfyldelse :-)

   Slet
 12. nu har ejg siddet og set på deres hjemme side og kan slet ikke se det flotte garn du har købt... må nok finde ud af at komme der ud en af de næste dage.. for jeg bor jo ikke så langt fra ry og sådanne en chanve kan jeg da ikke gå glip af...

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke billeder af supersoft på hjemmesiden..... Og der er heller ikke vanvittigt meget supersoft tilbage i butikken, men jeg håber du finder noget du kan bruge hvis turen går til Ry.

   Slet
 13. Uh sikke noget lækkert garn og de fedeste farver, og så til den pris, det er noget af et kup du har gjort. Jeg glæder mig til at se de kommende projekter og er også spændt på din karla nr. 2. Tankestreg er bare så flot, glæder mig til at se din.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var et godt kup :-)

   Karla er færdig, så jeg skal bare have taget billeder af den!! Og så må jeg se om det er Tankestreg der kommer på pindene næste gang.

   Slet
 14. Som du da hamster ;-) Altså, Lea, glæder mig til at se alle de skatte der ryger af pindene :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan lide at have meget på lager..... Næring til drømmene! Og forhåbentligt med lækre resultater i form af færdigt strik....

   Slet
 15. Tak for din hilsen, Lea, du kan lige tro jeg er spændt på om det bliver en pige eller dreng. Oh hvilken drøm at strikke små kjoler ;-) Men jeg er nu fuldstændig fornøjet uanset hvad :-)

  Hvor var det heldigt, at du ikke havde nok garn ;-)Men hvor er det dog trist, at en garnbutik er nødt til at lukke. Tankestreg er en af mine absolut mest brugte trøjer. Jeg er superglad for den. Og så er Mig sandelig også på min to-do-liste, men nu gælder det jo babytøj :-) Ha en rigtig dejlig weekend med en masse strik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver en fantastisk spændende tid for dig, Lene - jeg glæder mig til at se alt dit babystrik og er sikker på du strikker så meget at de unge mennesker lige så godt kan få tvillinger :-)

   Slet