tirsdag den 31. januar 2012

Jeg hygger mig med Mig

Er godt igang med AD´s lækre cardigan "Mig"!

Kunne jo overhovedet ikke tage en beslutning om, hvad jeg skulle strikke, så der gik nogle dage med ufo-strikning mens jeg tænkte over næste projekt. Faktisk gik jeg så vidt som til at spørge Kvik, hvilke modeller han syntes bedst om (og tro mig; Kvik er ikke den mest oplagte at spørge til råds når det kommer til tøj og kreativiteter!!!). Han kiggede nu beredvilligt på de modeller/opskrifter jeg havde til at flyde i hele stuen og pegede på to. Livstykketrøjen og Mig. Tak, sagde jeg, og slog straks op til Mig.

Det er ren hygge at strikke Mig. Noget rib og nogle snoninger. Enkelt, nemt og pænt. Efter min mening!

Lige nu strikker jeg mest på Mig - og lidt på Eng og en ufo - men jeg lægger nok det hele til side en stund for at strikke en hue fra Hattedamer, så jeg kan holde ørerne varme nu hvor det endelig er blevet lidt vinterkoldt!

Iøvrigt slutter jeg januar af med at holde mit løfte til mig selv om at læse mere. Har lige været på biblioteket efter nogle krimier, som jeg glæder mig til at læse! Og så overvejer jeg stadig de der lydbøger :-)

18 kommentarer:

 1. hej
  det var da også et godt vad den er super fed syntes jeg. glæder mig da til at se din blive færdig, det er en dejlige farve du har valgt, den kan jo bruges til rigtig meget kanont.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også den bliver lige så god som den ser ud til :-) Og farven er nemlig anvendelig til det meste!

   Slet
 2. hej Lea
  Der fik du lige prikket til min læselyst .. synes jeg er håbløst bagefter de ting jeg gerne ville nå at læse. Har masser af ulæste stående ..
  og masser af ustrikket garn.
  Det er lige med at nå det hele.
  Men du får noget fra hånden, kan jeg se :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg køber sjældent romaner/krimier - dem låner jeg oftest på biblioteket - når altså jeg er inde i en læseperiode :-) Til gengæld køber jeg mange bøger indenfor kategorien "krop og sjæl".

   Slet
 3. Den trøje har jeg også kig på, glæder mig til at se din, når den er færdig

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også meget til at få den færdig for jeg tror den bliver god!!!

   Slet
 4. Kan kun anbefale lydbøger! Jeg var noget skeptisk i starten, for bøger skal man da sidde med i hånden! Men jeg er nu overbevist og hører gladeligt bøger mens jeg strikkep løs :-)
  Mig er rigtig fin - glæder mig til at følge den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg må jo virkelig snart se at få det prøvet, det med at høre en bog! En skønne dag har jeg både en "Mig" og en lydbog - måske :-)

   Slet
 5. Den trøjer ser godt nok lækker ud. Den er nu lige røget på min to do liste :-)

  Mht. lydbøger så overvejer jeg skam også at komme igang med at prøve dem for jeg for absolut ikke læst noget som helst. Har fået anbefalet denne her side www.netlydbog.dk hvor du kan låne dem direkte fra nettet måske det var en ide, hvis du lige ville prøve.....

  SvarSlet
  Svar
  1. He, ja, endnu en ting til den uendelige to-do-liste :-)
   Jamen, jeg er jo verdensmester i at trække tiden hvad min første lydbog angår...... Prøver dog at kigge den side du har fået anbefalet!

   Slet
 6. Ih altså - de der lydbøger! Når du har hørt bare de første par sider i en lydbog begynder du at fortryde, at du ikke har slået dig på lydbøger for 3-4 år siden - altså!!!

  Derudover kan jeg godt forstå du nyder Mig - den bliver smuk i det grå garn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, Kirsten, hvornår ved jeg at jeg har hørt de første par sider - man kan vel ikke høre at de bladrer, vel???? He, he, ih, altså, hvor er jeg da konservativ hvad læsning kontra lydbog angår, hva´? Nå, men spøg til side: i år skal være året hvor jeg får min debut som lydbogs-lytter!!!!

   Ja, jeg synes også det grå var et godt valg til Mig; den kan jo gå til det meste......

   Slet
 7. Åhhh, jeg har også haft Mig i kikkerten, og jeg tror altså at jeg ender med at strikke den, for den ser rigtig skøn ud. Jeg tror, den har en god pasform. God strikkelyst:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. "Mig" er superenkel at strikke og hvis den bliver lige så god som jeg forestiller mig, kan den sagtens gå hen og blive yndlingstrøjen her - indtil en endnu bedre model viser sig :-).

   Jeg er jo ret vild med de mange skønne trøjer/bluser du har strikket på det sidste, så måske der blandt dem gemmer sig en yndling?!!!

   Slet
 8. Den ser rigtig flot ud, den der Mig. Hvor kommer den fra? Jeg kan ikke lige finde den, når jeg googler, der kommer alt for mange hits på "Mig" :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. "Mig" er fra Annette Danielsens Strik en Stund. Jeg googlede den også før jeg begyndte at strikke den og frem kom alt muligt andet end lige den model :-)

   Har ikke set den på ret mange blogs og der er kun nogle få stykker på Ravelry - nå, men pyt, nu har jeg jo snart min egen "Mig".

   Slet
 9. Mig aka Fru Camping er en rigtig lækker trøje. Jeg lavede en til min mor sidste år, men vil også gerne selv have en, men to-do-listen er jo som bekendt lang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, ja, den to-do-liste...... Vi må nok se i øjnene at vi aldrig kommer helt igennem den liste :-) Og der må foretages hårde prioriteringer undervejs!!!

   Slet