mandag den 10. september 2012

Der skal være tid til strik

Når jeg kl. 22.45 i aften møder på job, tager jeg hul på ugens 45 arbejdstimer. Arbejde om natten, sove om dagen, strikke om aftenen! Det er ugens program. I de lange arbejdsuger planlægger jeg så lidt som muligt og denne uge er ingen undtagelse. Uanset antallet af arbejdstimer skal der være tid til strik! Det er jo sådan jeg slapper af og lader op!

Jeg er godt med hvad angår fødselsdagsgaven til min mor. Er halvvejs med blondekanten, så har ingen problemer med at nå den anden halvdel samt vask og udspænding inden deadline mandag.

Derudover vil jeg strikke på hvad der nu falder mig ind :-) Jeg har, som sædvanligt, gang i mange forskellige modeller. Og den ene er snart færdig! Den glæder jeg mig til! For en gangs skyld har jeg fundet en model som jeg har strikket næsten helt monogamt på. Og det er ikke engang et sjal :-)


10 kommentarer:

 1. Enig - der skal være tid til strik, det er også sådan jeg lader op :-)

  SvarSlet
 2. Det er noget af et program du har - men godt du holder fast i tid til at lade op.
  Det er en rigtig smuk blondekant.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Hvor er du sej Lea.

  Her bliver det kun til strømper, men nu skal det snart være slut. Jeg må lave noget andet. Mens jeg læste til pæd. Husker jeg min ene praktik på 6 mdr. Den faldt sammen men min datters konfirmation og så var der lige en opgave , der skulle skrives. I de 6 mdr. Lavede jeg intet kreativt. Det er nemlig også min måde at lade op på. Jeg lovede mig selv, at jeg aldrig måtte få så travlt igen at der ikke var tid til mig selv og det jeg holder af....... Nå ja så tog jeg lige en uddannelse mere, men så har jeg også overholdt det siden :-) god arbejdsuge til dig.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 4. puha god arbejdslyst lyder til at blive en temmelig hård uge.. Men godt at du får prioriteret lidt strikketid med at finde det som gør en glad og energi. glæder mig til at se dit sjal færdigt du laver dem jo altid så flotte med de smukker farver du finder :-)

  SvarSlet
 5. God arbejdslyst med din lange uge :) - og der skal altid være plads til at strikke en pind til. Det ser ellers godt ud, dit sjal til din mor. Knus til dig

  SvarSlet
 6. Nej hvor lyder det spændende, jeg giæder mig godt nok til at se den model, der har gjort dig så strikke monogam, for ligesom mig plejer du jo at have mange ting i gang.
  Sjalet ser ud til at blive lækkert, så mon ikke din mor bliver glad for det.
  Det lyder ellers som et hårdt program du har. Arbejde om natten og så i 45 timer. Det er ikke for sarte sjæle. Så kan jeg godt forstå du har brug for at lade lidt op med noget strik. God arbejdsuge til dig.

  SvarSlet
 7. Det er da en lang uge du har foran dig, kan godt forstå at der skal lades op og så med strik bliver der ikke så ringe :-)

  SvarSlet
 8. Sådan har jeg det også.....eller også så bager jeg, det er også afslappende.

  SvarSlet
 9. Kære Lea husk nu at passe lidt på dig selv , natarbejde er hårdt så stikkertid skal du have plads til

  Sjalet til din mor er virkelig skønt er det Rasmilla modellen du strikker ???

  Glæder mig til at se hvad der snart hopper af pindene.

  Kh Jane

  SvarSlet
 10. Helt enig , strik/hækle skal der være tid til det får pulsen helt ned. God arbejdsuge

  SvarSlet