mandag den 3. september 2012

Jeg kan godt!

Strikke til andre altså. Det er ikke min favoritdisciplin! Derfor gør jeg det kun sjældent. Men jeg kan godt!!!

Faktisk har jeg hele tre ting, der ikke er til mig selv, undervejs.

Strømper til min datter (og det er altså det tredie par jeg strikker til hende....skulderklap og det hele til mig, ikk?). Er godt nok gået lidt i stå med dem, men de er trods alt undervejs.

En lille cardigan i Drops Fabel til niecen. Udover at hun får en lille lun trøje til vinteren, bliver mit strømpegarnslager også reduceret med nogle hundrede gram. Når altså trøjen er færdig. Hvis altså trøjen bliver færdig! Jeg har nemlig flere gange været godt igang med en trøje til hende og er så gået helt i stå og har trævlet op.... Håber denne model overlever :-)

Sidst, men ikke mindst, gik jeg her i weekenden igang med et Tinas Tørklæde til min mor. Hun har fødselsdag om to uger. Jeg har ikke travlt. Begynder nemlig på blondekanten her i aften og så er det lille sjal jo snart klar til indpakning!

Jeg er meget imponeret over alle de skønne sager så mange af jer strikker til glæde for andre. Jeg kan bestemt også godt lide at give gaver og glæde andre. Men da jeg for knap to år siden begyndte at strikke var det fordi jeg fik øjnene op for alle de skønne strikkede kjoler, cardigans og sjaler - tænk, at kunne lave sådan nogle skønne ting til sig selv.

Strikketøjet er mit pusterum i hverdagen. Og jeg vil selv have en masse skønt strik ud af de dejlige afslappende strikketimer. På det punkt er jeg vel lidt egoistisk :-)

Men lige nu strikker jeg altså til andre. Ikke af tvang, men af lyst. Jeg kan og vil nemlig godt - engang imellem!!!
Tinas Tørklæde til min mor og en cardigan til niecen

Lækre farver, synes jeg.
Win-win-situation; en lun trøje
til niecen og et pænt minus på strømpegarnslageret!

9 kommentarer:

 1. Strik til andre skal udelukkende være af lyst. Det er IKKE egoistisk udelukkende at strikke til sig selv. Personligt nyder jeg at strikke til andre som sætter pris på det. Til mand og børn er det ( desværre) mest strømper de gerne vil have. Desuden syntes jeg at det er en god bytte handel. At jeg kan strikke strømper til min mand, mens han brækker ned og bygger op til mig.

  Gode projekter du har gang i.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 2. er heller ikke så god til at strikke til andre synes lidt at fornøjelsen nogle gange rydder lidt og det bliver sådanne lidt for kedeligt at strikke nogle gange og andre gange er det bare så fedt at sidde og lave noget til en som man ved bare vil elske det man har lavet :-)

  SvarSlet
 3. hej Lea
  Før eller siden kan du ikke lukke skabet, med den store produktion du har . :o)
  Men det er naturligvis sjovest at strikke til andre, hvis man ved at modtageren værdsætter det. Og mon ikke de gør det med de flotte ting, du har gang i ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Med den fart du har på strikketøjet, bliver der såmænd masser af tid til strik til dig selv, når du har afleveret de skønne ting, du har gang i til glæde for andre

  SvarSlet
 5. Jeg siger ligesom Ulla og Monaelisabeth, at bare det bliver værdsat er det dejligt at strikke til andre. Flotte projekter du har gang med dejlige farver.

  SvarSlet
 6. Hvor er du god Lea!! Når jeg strikker til andre (det hænder), så er det mest fordi jeg falder over en fed opskrift jeg bare MÅ strikke, at andre så kan få glæde af den er jo bare win win. Jeg strikker stadig mest til mig selv :-)

  Sweater til niecen ser meget meget lækker ud!

  SvarSlet
 7. Nej, Lea, det skal jeg ikke!! Tak for dit svar!

  SvarSlet
 8. Jeg kan godt følge dig, men synes nu også det er meget rart at strikke til andre, når jeg kan se de bliver glade for det.
  Dejlige farver du bruger.

  SvarSlet