søndag den 23. september 2012

Søndagens store og små strikkerier

Der er både små og store ting på pindene her i min længe ventede friweekend.

Strømperne til datteren blev færdige i torsdags; de er ikke kønne, men det kan hun takke sig selv for :-) Dels valgte hun garn i en mærkelig farvesammensætning, dels købte hun kun et nøgle, så jeg måtte smide nogle rester pink og orange Arwetta i. Men nu er det jo andet og mere end udseendet, der betyder noget og strømperne er varme og dejlige at have på uanset farven. Og nu holder jeg en lille pause i strømpestrikningen for strømpepindene skal bruges til andre ting!

Jeg har slået op til endnu et par af Irenes pulsvarmere. Disse er til en ung pige, jeg kender og skal være en del af en lille pakke hun skal have i oktober. Mere om det senere.
Og nu til de store ting: jeg har ikke slået op til nyt endnu!!! Derimod strikker jeg på et par ufo´er. Den ene er Helga Isagers Olive, som blot mangler halvandet ærme. Jeg glæder mig meget til blusen er færdig - ærmestrikning er ikke min favoritdisciplin, så jeg laver alle mulige overspringshandlinger undervejs!!!!
Der er dog en vis risiko for at jeg snart slår op til "et af spøgelserne"; ihvertfald har jeg fået en pind 4 ledig og den passer jo lige til Eng. Og jeg har en ledig pind 3,5 som passer til Skovtur. Til gengæld har jeg pt. ikke en pind 3 til Syren. Måske skal jeg bare være glad for det - nogle gange er begrænsede muligheder velkomne!!!

7 kommentarer:

 1. Jeg trevler også op for tiden, hvilket giver ledige pinde. Disse pinde råber på garn så her bliver vist også snart slået på til nyt.

  Du strikker da en masse til andre :-) spændt på dit oktober projekt.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 2. Synes altså dine datters strømper er blevet temmelig fede :-)altså ledige pinde det går da virkelig ikke :-)hader virkelig også at strikke ærmer det værste ved at strikke trøjer :-)

  SvarSlet
 3. De sidste trøjer jeg har strikket, ja der er jeg startet med ærmerne :) arbejdet er det samme det føles bare anderledes....
  Jeg synes nu også meget godt om sokkerne :)


  SvarSlet
 4. Jeg ved ikke hvorfor ærmer er mere træls at strikke, for selv om der er 2 af dem, så er der jo også 2 stykker på kroppen, og de er også ofte næsten ens, i hvert fald op til halskanten.

  Din Olive bliver lækker, den glæder jeg mig til at se.
  Jeg synes nu også strømperne er meget søde.
  Det er godt med nogle ekstra strømpepinde, når man bare er nødt til at slå op til noget nyt.

  SvarSlet
 5. hej Lea
  De strømper er da superflotte ! også (og især) i farvesammensætningen !
  godt at få bund i nolge UFO er ..
  god strikkelyst.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Hvad...har du ledige pinde Lea - og du har ikke slået op til noget nyt? Mit gæt er, at det skyldes, at du mangler garn :) - Søde pulsvarmere. Overvejer om ikke jeg også lige skulle afprøve den model. Og så er jeg da vildt spændt på, hvad du har af strikkeplaner (syntes ikke lige jeg hørte noget om det i går).

  SvarSlet
 7. Skynd dig de de ærmer, vil så gerne se den færdig :0) den står på min to-dó liste .

  SvarSlet