torsdag den 27. september 2012

Overspringshandlinger

I mit sidste indlæg skrev jeg, at jeg kun manglede halvandet ærme på Olive...... Jeg skrev også at ærmestrikning ikke er min favoritdisciplin og derfor bliver afbrudt og udsat af diverse overspringshandlinger.

Men at undgå ærmestrik på én model for at gå igang med ærmestrik på en anden model, er vist en alternativ form for overspringshandling.......
Den eneste logiske forklaring er vel at jeg glæder mig mere til at få Sommer i Tokyo færdig end jeg gør til at kunne trække en Olive over hovedet...... Eller også er mønsterstrikkede ærmer bare sjovere at strikke? Eller også er jeg bare en anelse uorganiseret? Eller meget uorganiseret????

Iøvrigt har jeg lavet et lille notat til mig selv, der lyder således: "lad være med at begynde at strikke før du er helt sikker på du er vågen og skarp i hovedet - så undgår du nemlig at skulle strikke baglæns og rydde op i det farve- og mønsterrod du har fået lavet i søvne" (og det er så også det eneste positive jeg har at sige om ærmer: omgangene er ikke så lange, så det er hurtigere at strikke nogle omgange baglæns på dem end det er på bullen).


11 kommentarer:

 1. Overspringshandlinger er vist i sig selv ulogiske, men jeg kender dem så godt!!! Denne her forstår jeg dog godt, den er bare vildt flot din Sommer i Tokyo.

  SvarSlet
 2. Flot bluse du laver, jeg havde også hellere strikket de ærmer, end ensfarvet, så godkendt overspringshandling :))

  SvarSlet
 3. hej Lea
  Det sidste afsnit kan jeg så rigeligt tilslutte mig. Jeg aner ikke hvor mange gange jeg har måttet strikket baglæns, fordi jeg var for søvnig da jeg strikkede forlæns.
  Jeg glæder mig til at se sommer i Tokye færdig - den bliver bare så flot.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Det bliver en flot model som helt sikkert er både overspringshandlinger og tilbagestrik værd:-) glæder mig til at se den på dig:-)

  SvarSlet
 5. Så lykkes det igen at få mig distraheret ....altså Sommer i Tokyo havde jeg lageret inde bagved til senere ......men nu bliver jeg jo fristet igen igen......fy Lea
  Men så igen du kan jo ikke gøre for at jeg har en rygrad som en regnorm.....;-))

  God weekend

  Jane

  SvarSlet
 6. Fede farver din sommer i Tokyo har. Den ser ud til at blive god. Og det med at strikke baglæns er bare noget af det mest demotiverende.

  SvarSlet
 7. overspringshandlinger er sørme altid godt :-) bruger dem selv... :-)

  håber dine ærmer snart får en ende jeg er heller ikke særligt begejstret for at strikke ærmer :-)

  flotte farver du har gang i :-)

  SvarSlet
 8. Det bliver bare rigtig flot med de dejlige farver. Spændende at se den færdig.

  SvarSlet
 9. Den bliver fabelagtig flot. Jeg har for få dage siden selv købt garn til den og glæder mig til at komme i gang.
  Jeg kan godt forstå den lokker mere end Olive. Selv om Olive er en lækker bluse, er den ikke helt så sjov at strikke som Sommer i Tokyo. Jeg glæder mig til at se dem begge.

  SvarSlet