fredag den 14. september 2012

Fridag i Silkeborg

Torsdag var min eneste hele fridag i denne uge. Ikke noget med at komme hjem fra nattevagt om morgenen. Ikke noget med at skulle afsted om aftenen. Helt fri!!!!

Jeg havde tænkt mig at tilbringe dagen i min gode strikkestol, men sådan gik det ikke! Den Voksne Datter ringede og spurgte om jeg ville med til Silkeborg. Hun havde en tid hos Mads i Devils Ink. Ja, selvfølgelig ville jeg holde hende med selskab i de fire timer, han havde sat af til hende.

Argh, jeg kan jo ikke være i Silkeborg uden at besøge mindst én garnbutik, så jeg var lige ude og strække benene! Mit indkøb var beskedent. To nøgler JC Rennie supersoft og så............mit allerførst Isager garn!!! Nu har jeg snart strikket i to år; jeg har både Annette Danielsens og Helga Isagers bøger - men jeg har aldrig strikket i Isagers garn. Har istedet valgt supersoft fra JC Rennie eller Knoll. Af prismæssige årsager!

Men nu har jeg altså Isagers Højlandsgarn. Et nøgle; 50 gram! Wow.....eller noget...... Nå, men man skal altså ikke kimse af småting! Og 50 gram er nok til det jeg skal strikke! Et par Ginger! I farve Fig som jeg synes er helt vidunderlig.

Når nu jeg var der, købte jeg også en rundpind, 80 cm., str. 3. For sådan en mangler jeg! Jeg har ellers mange, men de er i brug allesammen. Og min erfaring er, at det er meget hurtigere at købe en ny pind når man mangler, end det er at strikke noget færdigt for at få pinden fri!!! 
Ginger kommer snart på pindene
Farven er desværre ikke god her, men i dagslys er Fig
helt fantastisk smuk :-)
Efter min korte visit i garnbutikkerne, sad jeg igen i Devils Ink og nød at være sammen med min datter. Fire timer senere var der syv smukke sommerfugle på hendes ene arm. Jeg kommer ikke med kedelige mor-bemærkninger når det drejer sig om hende og tatoveringer. Jeg kender hende! Sommerfuglene er ikke hendes første tatoveringer. Og hun vil have flere og har bestilt tid igen i november! 

Om jeg har tatoveringer? Ja, én. Om jeg skal have flere? Ja!

Glæder mig til at se dem når huden er helet, men selv
her, friske fra nålen og dækket af film, synes jeg de er
smukke

10 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en fridag i godt selskab med datteren og tatovøren.

  Det er nogle fantastiske smukke sommerfugle, farverige og i bevægelse.

  Højlandsgarnet er dejligt og farven FIG er meget smuk passer perfekt til efterår/vinter garderoben og ginger hr du jo færdig i et snuptag.

  God weekend

  Kh Jane

  SvarSlet
 2. hej Lea
  Det er længe siden jeg har strikket i Isagers garn - men jeg har en skøn trøje jeg strikkede i 80-erne - og den holder endnu. Takket være den gode, lækre kvalitet.
  Hvad mon det er for en Ginger du skal strikke ?
  jeg strikkede en top af Kim Hargreaves af det navn - men jeg har fornemmelsen af, at det er noget andet ?
  god weekend til dig :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Hehe, jeg kan godt lide din logik omkring indkøb af ny rundpind; jeg har det helt lige sådan
  Hvor er det et smukt garn, sikke da en fantastisk farve
  Jeg synes, mange tatoveringer er smukke, men til mig selv - aldrig - jeg hader nemlig nåle

  SvarSlet
 4. jeg har altid ønsket mig en tatovering, men har aldrig turdet selv.... :-)
  men en smuk tatovering

  og lækre indløb :-)er spændt på hvad du synes om isagers garn, har heller ikke prøvet at få strikket af det endnu

  SvarSlet
 5. Smukke sommerfugle! Fedt at du tager med og deler hendes begejstring. Jeg er meget fascineret af tatoveringer, og jeg har også en enkelt.

  Tillykke med garnet, er spændt på at høre om du syntes kvalitet følger pris?

  SvarSlet
 6. Fede tatoveringer Rebecca har fået. Og garnet - det manglede du naturligvis, og så skal man jo bare gå efter det. Glæder mig til at se det færdige resultat. Formoder du har arbejdsweekend. Håber du får en rolig en af slagsen :)

  SvarSlet
 7. Dejlige sommerfugle, som jeg godt kan forstå hun er vild med.
  Tillykke med dit første Isager garn. Nu vil jeg ikke være en lyseslukker, men det gamle Isager højlandsgarn er det samme som RC Rennies supersoft, bare vasket og vundet i nøgler.
  Det nye højlandsgarn, det såkaldte highland wool, som du har købt kender jeg ikke, men jeg er spændt på hvad du synes.

  SvarSlet
 8. Jeg har osse lige købt mit første Isager garn .. osse mest pga prisen. Men det var den eneste jeg lige kunne finde til det nye tørklæde og når man så kan nøjes med et nøgle går det jo nok.
  Din kommentar omkring køb at nye pinde kan jeg godt li´;o)

  SvarSlet
 9. Du kan glæde dig til det nye Højlandsgarn, det er skønt, meget mere blødt end det gamle. Og Ginger har jeg også lavet, det er et skønt mønster.

  SvarSlet
 10. ;-) og jeg købte 5 nøgler strømpegarn..... Men kun af den lovlige slags til tykke ragsokker.

  Kh

  Ulla.

  SvarSlet