lørdag den 8. september 2012

Mens garnlageret vokser.....

....gør jeg det modsatte! Det er vist på tide med en opfølgning på dette indlæg og jeg kan konstatere at det går rigtig godt - jeg har nemlig tabt mere end 10 kilo i år :-)

Det er jeg selvfølgelig meget glad for!!! Også selvom det betyder, at de første modeller jeg strikkede nu er alt for store og jeg derfor - når en dag jeg gider - trævler både Topstykket og sommerkjolen fra Drops op. Det geilske garn har jeg en "genanvendelsesplan" for, men mere om det en anden gang!

Garnlageret vokser dermed med både Drops Muskat og Geilsk bomuld/uld - og som om det ikke var nok, kom der også supersoft og Mayflowers alpaca på lager forleden. Og læg dertil den lyslilla supersoft og Drops alpaca fra den optrævlede Eng, der også skal findes plads til i de bugnende skuffer.........nej, jeg mangler vist ikke garn!

Jeg mangler bestemt heller ikke ideer til hvad jeg skal strikke! Og jeg er igang med nye spændende modeller. Men før jeg strikker videre, vil jeg snøre løbeskoene og gå/løbe en lang tur. Jeg har friweekend, vejret er skønt og tanken om hvor godt det gør med den motion er lige så skøn.

Jeg har taget hul på de næste 10 kilos vægttab!!!
Efter flittig brug af løbeskoene, er mine
første strikkede modeller for store. Jeg trævler gladeligt
op - ti kilo lettere


Lidt nyt til lager - mere om strikkeplanerne følger


8 kommentarer:

 1. Tillykke tillykke tillykke!!! Hvor er du mega sej Lea. Bare det var mig, bare jeg dog kunne tage mig sammen og hoppe i de løbesko!

  SvarSlet
 2. Ej hvor er du altså bare sej :-) Jeg er også gået igang med mine løbesko og går hverdag en tur på 3,5 km så håber også at det hjælper på mine kg. for jeg har nogle af mine modeller som er blevet for små... så det er målet at kunne komme i dem igen og måske også få dem for store :-)

  SvarSlet
 3. Hej
  hvor er du sej, det er jo en stor opgave at smide 10 kg og at forsætte .. ville klappe for dig om jeg havde været sammen med dig, for jeg syntes at alle der kæmper mod kg og vinder fortjæner et en stor klap samle.

  ja jeg ved hvad jeg snakker om, det er hård men det har sine store plus sider. masser af nyt strik som du skal huske at strikke lidt småt så det passer når du er færdig med at tabe dig..

  vi skal da vist snart se et billde af dig så vi akn se hvor godt du ser ud..

  have en god lørdag.

  SvarSlet
 4. Fantastisk flot Lea, du er simpelthen for sej. Virkelig godt gået. Jeg er selv i gang med et kæmpe vægttabsprojekt, så jeg ved hvor hårdt det er .
  Lækkert, garn du har købt. Jeg har ligesom du en svaghed for den rosa, pink, lilla farveskala, så jeg synes altid det garn du viser frem er vildt lækkert. Synd du må trævle de ting op, der er blevet for store, men så får du jo lejlighed til at strikke nogle flere lækkerier til din nye slanke figur. God løbetur og god weekend.

  SvarSlet
 5. Godt gået - livet bliver så meget lettere på den måde.
  Garn skal man have meget af, helst lidt for meget.

  SvarSlet
 6. hej Lea
  Hvor er du sej. Det er bare om at fortsætte den gode kurs..
  Jeg er spændt på hvad det er for en masse ideer du har til nye strikkeprojekter. :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med dit vægttab - det er flot kæmpet. Det er dejligt at være afhængig af løbeture og voksende garnlager

  SvarSlet
 8. Det er dæleme godt gået, tillykke med vægttabet

  SvarSlet