fredag den 18. februar 2011

Der blev shoppet lidt....

...da jeg var i Silkeborg idag. Gad egentlig ikke; det ville være mere bekvemt at sidde hjemme ved computeren og varme Dankortet op i de lækre webshops, men trangen til at gramse garn vandt over mageligheden og jeg drog ud i kulden og hoppede på bussen.

Var kun i tre butikker - nemlig de tre garnbutikker, jeg kender eksistensen af i Silkeborg (og please; lad være med at fortælle mig, at der er flere; det er rigeligt at skulle tage beslutninger i tre butikker :-)).

Sådan en (eks)småtingsstrikker som mig, har jo ikke tidligere haft brug for strikkebøger, men nu hvor jeg har skiftet spor, måtte jeg have et par bøger og købte Annette Danielsens Strik naturligvis! og Strik en Stund. Der er indtil flere modeller i begge bøger, jeg gerne vil strikke! Hvirvelstrøm, Eng, Skovtur, Regnvejrsdag, Tankestreg, Overblik og Syren for bare lige at nævne "et par stykker".

Hvirvelstrøm blev jeg først overbevist om idag, da jeg prøvede den i den ene butik - hold op, den sad godt; også bagpå og jeg er altså lidt (lidt???) svajrygget, så det er langt fra nemt at finde noget der sidder pænt over lænden og bagen - det gør Hvirvelstrøm!!!! Hvorfor købte jeg så ikke garn til den? Flere årsager: synes ikke Isagers Højlandsgarn er så venligt mod uld-sarte mennesker, synes heller ikke farverne er særligt spændende og ja, budgettet var faktisk heller ikke til garn efter de to bøger røg i kurven - og så lige den sidste årsag: jeg tog afsted for købe garn til den Dropskjole, der bare ikke ville ud af mine tanker og så tænkte jeg: ok, jeg strikker Dropskjolen og så får jeg fred for den og er derefter fri til at strikke AD-modeller! Og Else Schjellerup og DesignClub og mere Geilsk.......

Og mens jeg strikker Topstykket færdigt (mangler "kun" 63 omgange) og derefter Dropskjolen, prøver jeg at vænne mig til kradsuld! Jeg skal lære det!!! 

Skal vist også snart have fat i strømpepindene igen; her ligger vel snart et par kilo strømpegarn og venter på at blive strikket; og jeg endda købt nye Knit Pro str. 2½ som jeg ikke har taget i brug endnu - og det er hele 5 dage siden jeg købte dem. Men Topstykket har haft topprioritet efter influenzaen ebbede ud, så der er ikke noget småtingsstrik, der har fået lov at forstyrre de sidste par dage.

Klokken er 03.55 og det er snart på tide at gå i seng.... Regner med at stå op sidst på formiddagen og så tager Kvik, drengene og jeg i Randers Regnskov og når vi kommer hjem, skal jeg bare have benene op og lave ingenting indtil jeg skal møde på arbejde 21.45. Kender jeg vores beboere ret, skal der nok blive lidt at se til i nattens løb :-)

<>
Drops Muskat til skøn sommerkjole
med hæklede firkanterFede farver!!!!
5 kommentarer:

 1. Det er nogle lækre klare farver, du har valgt. Jeg glæder mig tit at se dem på dropskjolen. God tur til Randers regnskov :-)

  SvarSlet
 2. Mums, nogle lækre farver - det bliver en dejlig kjole :-) Glæd dig til det færdige topstykke - det er absolut det stykke strik jeg bruger allermest.

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn shoppetur! Fedt at du fik købt lidt bøger. Jeg er også fuldstændig vil med hvirvlstrøm, så den glæder jeg mig rigtig meget til at følge. Drops muskat= Mums! Har hæklet to store tæpper i det (De er under "tæpper" i mine etiketter hvis du vil se det :)
  God fornøjelse med det hele, hvad er det for en dropskjole?

  SvarSlet
 4. Hvor er det sjovt at læse om, hvordan du bliver mere og mere bidt af "en gal strikker" ;-)

  Muskat er et dejligt sommergarn - meget fine farver til din kjole :-)

  SvarSlet
 5. Hej Lea , du kan roligt strikke hvirvelstrøm i højlandsgarn , det bliver rigtig lækkert efter vask og holder sig rigtig pænt . Min hvirvelstrøm er strikket i højlandsgarn i farven plaster og hvor har jeg bare brugt den ufatteligt meget :-) Og det kradser IKKE , jeg kan nemlig heller ikke klare kradseuld .... du kunne også ( ikke for at friste dig) kigge "ind" til holst garn, det minder om de ellers dyre designgarner og bliver lækkert når det er vasket .... Smukke farver du har valgt til kjolen , den glæder jeg mig til at følge ...
  God weekend :-)

  SvarSlet