lørdag den 5. februar 2011

Iøvrigt....

.....lånte jeg en krimi på biblioteket forleden. Så er det man spørger sig selv:  hvor gik det galt? Hvor optimistisk (naiv!!!) har man lov at være? Som om jeg nogensinde får læst så meget som første linie!!!

Jeg strikker, så hvor pokker skal jeg klemme den krimi ind?

3 kommentarer:

 1. Må jeg have lov at anbefale lydbøger. Det er super hyggeligt at sidde og strikke, mens man "får læst" historie ;o) DR 1 har også en krimi-bogklub, hvor man kan downloade bøger på computeren....fungerer helt fantastisk bl.a. med MP3 afspiller, hvis man vil have bogen "med sig"
  Knus fra Karen

  SvarSlet
 2. haha og jeg har meldt mig ind i to bogklubber men har ikke fået læst bøgerne endnu :)

  SvarSlet
 3. Karen: Har selv overvejet lydbøger, men tror ikke jeg kan holde koncentrationen på det, der kommer ind ad ørerne. Har en vis evne til at "slå fra" = dårlig koncentrationsevne og dårlig hukommelse; ikke nogen god kombination, når man skal følge med i noget!
  Hanne: jeg afbestilte stort set altid bøgerne fra de fem bogklubber jeg var medlem af, så efter et par år tog jeg mig sammen og meldte mig ud af alle pånær én. Køber udelukkende havebøger og bøger om alternativ behandling/krop/psyke/sjæl. Romanerne og krimierne har jeg altid lånt på biblioteket :-)
  Men nu strikker jeg jo, så der bliver ikke læst så meget her..... Det lyder til du kender det :-)

  SvarSlet