tirsdag den 22. februar 2011

Tyve omgange....

...er hvad jeg mangler på Topstykket :-) Synes jeg strikker lidt hurtigere nu, hvor det lakker mod enden, men om det er fordi motivationen er stor ved tanken om snart at kunne tage mit første stortingsstrik på eller om det er fordi det er irriterende med alle de omgange og det bare skal overståes så hurtigt som muligt, er jeg altså ikke lige kommet til klarhed over :-) Men færdig er jeg - snart!

Glæder mig til at komme igang med Dropskjolen og få de skønne farver på pindene. Modellen er denne:
Billede lånt fra garnstudio.com
 Den bliver da  fed i de farver jeg har valgt. Man kan se mange andre skønne farvesammensætninger på Ravelry - og selvom jeg ikke engang er begyndt på min endnu, så ønsker jeg mig den allerede i mange udgaver; hvad med en lilla/lyserød/rød/turkis udgave? Eller en i blå og lilla nuancer? Synes det er en totalt skøn sommerkjole!!!!

Nå, pyt, gider nok ikke lave to udgaver! Ihvertfald ikke med den lange to-do-liste jeg efterhånden har liggende. Og den bliver længere og længere. Gad da godt at listen med færdigt strik voksede bare nogenlunde proportionelt med den hast hvormed to-do-listen vokser, men når man finder en skøn model, man gerne vil lave, mindst en gang om dagen og man er en måned om at strikke en tunika, så skal der altså være en vis ubalance :-) Okay, finder nok heller ikke en model hver dag, men.......

Har bestemt mig for at være stædig og ikke hoppe med på Camomillebølgen lige pt. Alene af den grund at jeg ikke har hæftet med opskriften og heller ikke vil købe det, da Camomille er det eneste stykke deri jeg gider strikke. Og så er det jeg synes at 125 kr er for dyrt for en opskrift på et sjal! Basta!

Men det er selvfølgelig kun indtil jeg bare MÅ strikke det skønne sjal :-) Så køber jeg hæftet!!! Man har vel et standpunkt til man tager et nyt?!!!!

1 kommentar:

  1. Sikke en skøn skøn drops kjole!!! Den glæder jeg mig godt nok til at se, farverne du har valgt er helt fantastiske!!

    Hvor sjovt nu nævner camomille, har lige slået de første masker op og strikket de første pinde, det er til min mors fødselsdag i juni, så der er ingen hast :-)
    Stik til mig?? Hi hi, jeg har udset mig "February Lady Sweater", og det fedeste garn, og jeg tror faktisk snart at jeg køber garn og kommer igang :-) Og hvirvlstrøm skal jeg også have på et tidspunkt :-))

    To do listen hos mig vokser også med lynets hast......strikkestress ha ha!

    SvarSlet