fredag den 4. februar 2011

Lidt har også ret...

....derfor lige et par billeder af Topstykke efter 21 omgange. Har ikke fået taget nye billeder, men er nu på omgang 43. Det går ikke så hurtigt som ønsket, men sådan er det vel at have et helt almindeligt liv med børn og mand, rengøring og madlavning og en ordentlig flok husdyr.

Og eftersom det er min arbejdsweekend og den står på tre vagter á 9 timer fra jeg møder i aften kl. 21.45 til jeg har fri mandag morgen kl. 7.45, har jeg ikke de store forventninger til "omdrejninger på omgangstælleren".

Savner helt at strikke strømper, så måske skulle jeg lige slå masker op inden jeg skal på job?!! Vil være skønt at komme ned på pind 2,5 igen. Strikker Topstykke på pind 3,5 og jeg synes de er tykke!!!!

Der kommer helt sikkert et Else Schjellerup-design på mine pinde en dag. Måske en Lucca kjole. På pind 2,5 - jubi!!! Og hvis jeg kommer til at elske uld eller finder et andet garn at strikke den i, er Cecilia-kjolen da helt klart med på ønskelisten over kommende projekter.

Har kig på en Drops kjole, som jeg har snakket om i laaaaang tid, men den skal strikkes på pind 4,5 - det går virkelig ikke! Jeg vil sidde og bande og brokke mig over at have noget, der føles som et par telefonmaster, i hænderne, så hvis jeg alligevel gør det (og det gør jeg nok - fordi jeg altså er ret vild med den kjole), så tror jeg at jeg må anbefale min familie at tage på ferie mens kjolen er undervejs. Og så bare lynstrikke, for undvære familien i længere tid; det kan jeg jo heller ikke :-)
 

5 kommentarer:

 1. Jamen du er da blevet grebet af den hellige ild med alle de kjoleprojekter, du har i tankerne :-)
  Jeg kan jo kun sige tillykke - det er skønt at strikke kjoler og pindene skal helst ikke være tykkere end 2,5 ;-)

  God vagt :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det skønt at læse og se at jeg ikke er den eneste "ikke lynstrikker" :)

  Jeg har også små projekter ved siden af det store, så slå bare op til strømperne ;)

  SvarSlet
 3. Farven er total skøn! Jeg ska' love for, at du har fået kjoleambitioner - jeg glæder mig meget til at se dem alle :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Den begynder jo at tage form - spændende med Dropskjolen :-)

  SvarSlet
 5. Strikkeheksen: Jeg finder jo masser af god inspiration hos dig og jeg har i den grad mod på kjolestrik i lange baner og på tynde pinde:-)

  Hanne: jeps, jeg er igang med strømper :-) Og ja, tingene tager den tid de tager og vi strikker når vi har tid!

  Karen: Jeg elsker farven :-) Og ja, jeg har kjoleambitioner i massevis og et af mine mål med bloggen var/er at holde mig selv til ilden og nu hvor andre forventer billeder af de kommende projekter, ja, så er der jo kun ét at gøre: strikke!

  Susanne: Topstykket tager form, ja! Og det samme gør ideerne om kommende projekter - også Dropskjolen (trods mareridtet med de tykke pinde).

  SvarSlet