søndag den 27. februar 2011

Firkantet søndag

Synes der skulle lidt afveksling til kjolestrik, så jeg gav mig i kast med de hæklede firkanter sådan ca kl 04.15 i nat. Det var første gang jeg skulle hækle firkanter og da jeg heller ikke tidligere har hæklet noget efter opskrift (udover de enkle armbånd fra Karen), lagde jeg pænt ud med at misforstå den yderste kant. Så gik jeg i seng!!!

Det gik så meget bedre, da jeg her i eftermiddag gik igang med nummer to. Måske er det en fordel kun at afprøve nyt, når man er frisk og vågen? Jubi, den blev fin - ihvertfald er mit antiperfektionistiske jeg ganske godt tilfreds. Nummer tre er også fin! Og tænker da at de bliver finere og finere jo flere jeg får lavet - øvelse gør vel mester. Der skal 18 stk firkanter til kjolen.

Ikke mere strik eller hækling idag; har byttet en vagt med en kollega, så jeg skal snart på arbejde. Når jeg står op imorgen eftermiddag, går turen til en garnbutik for at kigge efter noget helt bestemt. Hvis det lykkes, kommer der mere herom imorgen aften.
Den bliver så fed, den
kjole

Den lilla firkant er
prøveklud, der ikke gik
så godt

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det helt fantastisk ud Lea!! Jeg er vildt vildt begejstret og jeg glæder mig SÅ meget til at se den færdig. Overvejer om jeg skal lave en til mig selv.....
  Hvor er du altså også blevet sej til alt det strik og nu hækling!! Godt gået :)

  SvarSlet
 2. Hold da op .... sejt :-)
  Det der med at hækle er bare ikke nemt (syns jeg ikke) . Din kjole bliver utrolig smuk , farverne er sååå gode :-) tror måske den også kunne hoppe på pindene her hos mig ....

  SvarSlet
 3. Hold da op du er bare go :)

  Glæder mig til at høre hvad du nu har fundet på efter dit besøg i garnbutikken.

  SvarSlet
 4. Det ser jo godt ud - Du bliver jo en strikkesild her til sommer i den sag Lea :-)

  SvarSlet